Bacalao al vacío con ensalada y vinagreta de mango

Bacalao al vacío con ensalada y vinagreta de mango

4.6 79 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 raciones

Składniki

Vinagreta de mango
  • 1 mango maduro
  • 100 g de aceite de oliva virgen extra
  • 30 g de vinagre de manzana
  • 1 pellizco de sal
Bacalao al vacío
  • 1450 g de agua
  • 30 g de zumo de limón
  • 700 - 800 g de lomos de bacalao al punto de sal (4 lomos de aprox. 2,5 cm de grosor)
  • 1 bolsa de espinacas baby frescas (300 g)
  • 250 g de tomates cherry cortados en cuartos
  • 50 g de nueces peladas troceadas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 281.2 mg
Białko 4.8 g
Kalorie 1489.8 kJ / 356.4 kcal
Tłuszcz 33.5 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Węglowodany 8.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...