Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Bacalao con ensalada y vinagreta de mango (Al vacío)
TM6

Bacalao con ensalada y vinagreta de mango (Al vacío)

4.6 (75 ocen)

Składniki

Vinagreta de mango

  • 1 mango maduro
  • 100 g de aceite de oliva virgen extra
  • 30 g de vinagre de manzana
  • 1 pellizco de sal

Bacalao al vacío

  • 1450 g de agua
  • 30 g de zumo de limón
  • 700 - 800 g de lomos de bacalao al punto de sal (4 lomos de aprox. 2,5 cm de grosor)
  • 1 bolsa de espinacas baby frescas (300 g)
  • 250 g de tomates cherry cortados en cuartos
  • 50 g de nueces peladas troceadas

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1489.8 kJ / 356.4 kcal
Białko
4.8 g
Węglowodany
8.3 g
Tłuszcz
33.5 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Błonnik
4.2 g
Sód
281.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy