Bacalao con ensalada y vinagreta de mango (Al vacío)

Bacalao con ensalada y vinagreta de mango (Al vacío)

4.6 79 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 raciones

Składniki

Vinagreta de mango
  • mango maduro
    1
  • de aceite de oliva virgen extra
    100 g
  • de vinagre de manzana
    30 g
  • de sal
    1 pellizco
Bacalao al vacío
  • de agua
    1450 g
  • de zumo de limón
    30 g
  • de lomos de bacalao al punto de sal (4 lomos de aprox. 2,5 cm de grosor)
    700 - 800 g
  • de espinacas baby frescas (300 g)
    1 bolsa
  • de tomates cherry cortados en cuartos
    250 g
  • de nueces peladas troceadas
    50 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 356.4 kcal / 1489.8 kJ
Białko 4.8 g
Tłuszcz 33.5 g
Węglowodany 8.3 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Sód 281.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...