Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de higaditos de pollo en trozos
- 50 g de brandy
- 1 cucharadita de pan rallado para espolvorear
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 200 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de contramuslo de pollo sin piel ni hueso en trozos de 1,5 cm
- 2 cucharaditas de tomillo seco
- 400 - 500 g perdiz escabechada en conserva deshuesada
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de nata
- 2 huevos
- 1200 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 727 kJ / 173 kcal
- Białko
- 6.4 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 12.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 260.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel frío de pisto
3h
Bizcocho de aceite de oliva
40 min
Pudin de trucha
2h 40min
Bizcocho con dulce de membrillo
40 min
Fiambre de pavo, piquillo y pistachos
45 min
Lasaña boloñesa con setas
1 Std. 45 Min
Tartar de bacalao y sandia
40 min
Sopa de tomate
30 min
Estrella de hojaldre con sardinas
1 Std. 30 Min
Minipastel de pescado y marisco
40 min
Codorniz escabechada con emulsión de patata (Al vacío)
13 godz. 30 min
Bonito en escabeche
24 godz. 25 min