Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de cebolla
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 300 g de bacalao al punto de sal, en trozos
- 200 g de patatas harinosas en trozos ( aprox. 2-3 cm)
- 300 g de agua
- 2 huevos
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 3840 kJ / 918 kcal
- Białko
- 17.9 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 90.5 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortitas de calabacín y gambas con yogur
30min
Hojaldres de puerro e hinojo con queso de cabra
45min
Pastel frío de pisto
3h
Empanadillas de carne con aceitunas
1h
Pionono de salmón
1h 50 min
Buñuelos de pixín
30min
Bundt cake salado de patata y beicon
2h
Vasitos de cheesecake
5h 30min
Crêpes de espinaca con jamón y queso
1h
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45min
Lasaña boloñesa con setas
1h 45min
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1h 15 min