Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de carne picada mixta
- 1 cucharadita de sal
- 1 huevo
- 2 cucharadas de pan rallado
- 1 paquete de obleas de masa para empanadillas grandes (280 g)
- 8 huevos de codorniz
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1663.4 kJ / 397.6 kcal
- Białko
- 12.7 g
- Węglowodany
- 22.5 g
- Tłuszcz
- 28.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.9 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 456.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Revuelto de gulas con jamón
30min
Ñoquis a la carbonara
15 Min
Bastones de merluza
30min
Empanadillas de carne con aceitunas
1 godz.
Calzone de sobrasada y queso
1 godz.
Bombas de patata rellenas de atún
2 godz. 15 min
Muffins de tortilla
45min
Pilaf de arroz con ternera y pimientos
30min
Tortilla de patatas con jamón y quesitos
35min
Arroz cremoso al azafrán con calabacín, champiñones y beicon
50min
Crêpes de pollo y verduras con salsa bechamel
1h 50min
Fideuá de costillas de cerdo adobadas (La fideuá de la Tía Mary)
1 godz.