Urządzenia i Akcesoria
Pasta z łososia
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
5 porcji
Składniki
-
20 - 25 g cebuli przekrojonej na pół, plus kilka plastrów do dekoracji
-
75 - 100 g łososia, z puszki wędzonego, w płatach lub pokrojonego na kawałki
-
100 g serka śmietankowego podzielonego na kawałki
-
15 g kwaśnej śmietany, 12% tłuszczu
-
czarne oliwki do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
142.3 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
411.8 kJ /
98.4 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KULINARNE ABC
203 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Dip z łososia z koperkiem
10 Min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1 Std.
Pomidorowa pasta z serem feta
35 Min
Pasta jajeczna
5 Min
Pasta z serka z rzodkiewką
5 Min
Pasta z kurczaka i sera feta
55 Min
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20 Min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 Min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 Min
Pasta z makreli wędzonej
20 Min
Pasta z wędliny
10 Min
Pasta z tuńczyka
20 Min