沙茶牛肉炒空心菜

沙茶牛肉炒空心菜

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
2 人份

Składniki

  • 醬油
    1 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 太白粉
    ¼ 茶匙
  • 牛肉 切片
    120 克
  • 5 克
  • 新鮮紅辣椒 切片
    1 根
  • 蒜頭
    1 粒
  • 沙茶醬
    1 滿茶匙
  • 空心菜 切段(5公分),梗葉分開
    100 克
  • (依個人口味調整)
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 12.7 g
Kalorie 920.5 kJ / 219.8 kcal
Tłuszcz 13.8 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 9.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...