Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 蒜頭
- 10 克 薑
- 15 克 油
- 350 克 排骨 ,以滾水川燙去血水
- 10 克 米酒
- 20 克 蔥 ,切段
- 1 ½ 茶匙 烏龍茶 (茶葉)
- 20 克 醬油
- 20 克 糖
- 45 克 蠔油
- 70 克 高湯
- 100 克 綜合甜椒 ,切片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1356.4 kJ / 324.5 kcal
- Białko
- 17.8 g
- Węglowodany
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 24.3 g
- Błonnik
- 0.3 g