
Urządzenia i Akcesoria
茶香燒小排
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
薑10 克
-
油15 克
-
排骨 ,以滾水川燙去血水350 克
-
米酒10 克
-
蔥 ,切段20 克
-
烏龍茶 (茶葉)1 ½ 茶匙
-
醬油20 克
-
糖20 克
-
蠔油45 克
-
高湯70 克
-
綜合甜椒 ,切片100 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
324.5 kcal /
1356.4 kJ
Białko
17.8 g
Tłuszcz
24.3 g
Węglowodany
6.8 g
Błonnik
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

吃茶.品茶
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan