竹筍竹笙雞湯
TM31 TM5 TM6

竹筍竹笙雞湯

4.7 (3 oceny)

Składniki

  • 20 克 竹笙
  • 5 克 薑, 切片
  • 400 克 帶皮雞腿肉, 以滾水川燙去血水
  • 1200 克 水
  • 10 克 枸杞
  • 250 克 熟竹筍, 切片
  • 30 克 醬油
  • 5 克 鹽
  • 5 克 白胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
721 kJ / 172 kcal
Białko
20.1 g
Węglowodany
1.4 g
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
0.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy