
Urządzenia i Akcesoria
竹筍竹笙雞湯
Przygotowanie 24 godz.
Czas całkowity 25 godz. 5 min
4 人份
Składniki
-
竹笙20 克
-
薑 切片5 克
-
帶皮雞腿肉 以滾水川燙去血水400 克
-
水1200 克
-
枸杞10 克
-
熟竹筍 切片250 克
-
醬油30 克
-
鹽5 克
-
白胡椒粉5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
172 kcal /
721 kJ
Białko
20.1 g
Tłuszcz
9.4 g
Węglowodany
1.4 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan