竹筍竹笙雞湯

竹筍竹笙雞湯

4.7 3 oceny
Przygotowanie 24 godz.
Czas całkowity 25 godz. 5 min
4 人份

Składniki

  • 竹笙
    20 克
  • 切片
    5 克
  • 帶皮雞腿肉 以滾水川燙去血水
    400 克
  • 1200 克
  • 枸杞
    10 克
  • 熟竹筍 切片
    250 克
  • 醬油
    30 克
  • 5 克
  • 白胡椒粉
    5 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 172 kcal / 721 kJ
Białko 20.1 g
Tłuszcz 9.4 g
Węglowodany 1.4 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...