Galletto ripieno con funghi e salsiccia

Galletto ripieno con funghi e salsiccia

5.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla bianca
    20 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di salsiccia di maiale a pezzetti
    150 g
  • di funghi porcini freschi a fettine
    100 g
  • galletto disossato pronto per la farcitura (1 kg circa)
    1
  • di burro fuso
    20 g
  • di sale + q.b.
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di patate pelate e a tocchetti
    400 g
  • di sale
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 610.8 kcal / 2555 kJ
Białko 57.5 g
Tłuszcz 34.4 g
Węglowodany 18.9 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 7.4 g
Sód 1099.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...