Urządzenia i Akcesoria
Peanut butter and chocolate custard
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
dark chocolate (50% cacao), broken into small pieces50 g
-
raw sugar to taste40 g
-
cornflour (see Tips)15 g
-
milk500 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs2
-
natural smooth peanut butter70 g
-
peanut brittle to serve (optional - see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
131.3 mg
Białko
8.8 g
Kalorie
1104 kJ /
262.9 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
25.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sago custard puddings
35 min
Gluten free shortbread
1 godz. 35 min
Peach and custard cream muffins
50 min
Berry Liqueur
25 min
Raspberry crumble bars
40 min
Steamed chocolate flan cake
2 godz. 40 min
Steamed tomato pesto pull apart bread
2 godz. 5 min
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45 min
Chocolate fondant cake
40 min
Pistachio and lemon curd cake
1 godz. 15 min
Lemon meringue ice-cream cake
13 godz. 15 min
Tuna dip
15 min