Urządzenia i Akcesoria
Peanut butter and chocolate custard
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
dark chocolate (50% cacao), broken into small pieces50 g
-
raw sugar to taste40 g
-
cornflour (see Tips)15 g
-
milk500 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs2
-
natural smooth peanut butter70 g
-
peanut brittle to serve (optional - see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
131.3 mg
Białko
8.8 g
Kalorie
1104 kJ /
262.9 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
25.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut almond "snowballs"
35 min
Strawberry limeade mocktail (Diabetes)
10 min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50 min
Fudgy chocolate cake
50 min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter)
6 godz. 10 min
Sabrina's honey bush bars
40 min
Peanut butter fudge sauce
20 min
Espresso "baked" beans
35 min
Chocolate tofu mousse pots
1 godz. 10 min
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2 godz.
Ham and cheese cruffins
3 godz.
Peanut butter and chocolate custard (TM6)
15 min