
Urządzenia i Akcesoria
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
natural yoghurt high protein (see Tips)420 g
-
fresh basil leaves only20 g
-
eggs3
-
ricotta low fat80 g
-
extra virgin olive oil80 g
-
ground black pepper to taste
-
lupin flour (see Tips)95 g
-
wholemeal spelt flour150 g
-
baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
linseeds (flaxseeds)1 ½ tbsp
-
cherry tomatoes cut into quarters250 g
-
frozen corn kernels55 g
-
sunflower seeds2 tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
306.7 kcal /
1283.3 kJ
Białko
19.3 g
Tłuszcz
11.7 g
Węglowodany
27.2 g
Błonnik
10.2 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Sód
238.3 mg