Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
TM6 TM5 TM31

Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)

3.0 (1 ocena)

Składniki

  • 420 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
  • 20 g fresh basil, leaves only
  • 3 eggs
  • 80 g ricotta, low fat
  • 80 g extra virgin olive oil
  • ground black pepper, to taste
  • 95 g lupin flour (see Tips)
  • 150 g wholemeal spelt flour
  • ½ tsp baking powder
  • ½ tsp bicarbonate of soda
  • 1 ½ tbsp linseeds (flaxseeds)
  • 250 g cherry tomatoes, cut into quarters
  • 55 g frozen corn kernels
  • 2 tbsp sunflower seeds

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1283.3 kJ / 306.7 kcal
Białko
19.3 g
Węglowodany
27.2 g
Tłuszcz
11.7 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Błonnik
10.2 g
Sód
238.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy