Urządzenia i Akcesoria
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
natural yoghurt high protein (see Tips)420 g
-
fresh basil leaves only20 g
-
eggs3
-
ricotta low fat80 g
-
extra virgin olive oil80 g
-
ground black pepper to taste
-
lupin flour (see Tips)95 g
-
wholemeal spelt flour150 g
-
baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
linseeds (flaxseeds)1 ½ tbsp
-
cherry tomatoes cut into quarters250 g
-
frozen corn kernels55 g
-
sunflower seeds2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
238.3 mg
Białko
19.3 g
Kalorie
1283.3 kJ /
306.7 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Błonnik
10.2 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
27.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini chocolate bundts
45 min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30 min
Moroccan lamb with couscous
1 godz. 50 min
Pear twists on chocolate custard
Brak ocen
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25 min
Baklava cheesecake
25 godz. 45 min
Marquesitas (Crispy Stuffed Waffle Cone Crepes)
1 godz. 15 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4 godz. 20 min
Coulibiac salmon pie
2 godz. 40 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min