Mixed mushroom burgers

Mixed mushroom burgers

3.5 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • extra virgin olive oil plus an extra 2 tablespoons for frying
    20 g
  • red onion (approx. 180 g), cut into quarters
    1
  • garlic cloves
    2
  • fresh mushrooms cut into quarters (e.g. button or Swiss brown)
    100 g
  • dried oregano
    1 tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • sumac
    ½ tsp
  • canned pinto beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • chia seeds
    1 tsp
  • psyllium husks
    1 ½ tbsp
  • salt to taste
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ½ tsp
  • bread rolls of choice, cut into halves horizontally (see Tips)
    6
  • vegan cheese (see Tips)
    6 slices
  • iceberg lettuce to serve
  • ketchup to serve (see Tips)
  • tomatoes cut into slices, to serve
  • red onion cut into slices, to serve
  • avocado flesh only, cut into slices, to serve
  • vegan mayonnaise to serve (see Tips)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 443 kcal / 1860.7 kJ
Białko 12.8 g
Tłuszcz 21.4 g
Węglowodany 44.4 g
Błonnik 10.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...