Bar vapeur, sauce à la mangue et légumes d’hiver

Bar vapeur, sauce à la mangue et légumes d’hiver

4.4 71 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 60 g d'échalotes coupées en deux
  • 250 g d'eau
  • 400 g de patates douces coupées en rondelles
  • 200 g de carottes coupées en rondelles
  • 300 g de chair de courge butternut coupée en tranches (0,5 cm)
  • 10 g d'huile d'olive
  • 600 g de filets de bar (4 morceaux)
  • 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 120 g de mangue mûre coupée en morceaux
  • 10 g de vinaigre balsamique blanc

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 119.5 mg
Białko 29.8 g
Kalorie 1571 kJ / 375.3 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Węglowodany 20.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...