Bar vapeur, sauce à la mangue et légumes d’hiver

Bar vapeur, sauce à la mangue et légumes d’hiver

4.4 68 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • d'échalotes coupées en deux
    60 g
  • d'eau
    250 g
  • de patates douces coupées en rondelles
    400 g
  • de carottes coupées en rondelles
    200 g
  • de chair de courge butternut coupée en tranches (0,5 cm)
    300 g
  • d'huile d'olive
    10 g
  • de filets de bar (4 morceaux)
    600 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    80 g
  • de mangue mûre coupée en morceaux
    120 g
  • de vinaigre balsamique blanc
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 375.3 kcal / 1571 kJ
Białko 29.8 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 20.8 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Sód 119.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...