
Urządzenia i Akcesoria
French onion soup (Soupe à l’oignon)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)500 g
-
unsalted butter30 g
-
fresh thyme leaves only, plus extra to scatter1 sprig
-
white wine80 g
-
plain flour15 g
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
Beef stock paste (see Tips)2 tsp
-
water1000 g
-
baguette loaf cut into 18 x 1 cm slices, toasted (see Tips)1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
365.5 kcal /
1529.3 kJ
Białko
14.4 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
37.2 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Sód
508.6 mg