Urządzenia i Akcesoria
French onion soup (Soupe à l’oignon)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)500 g
-
unsalted butter30 g
-
fresh thyme leaves only, plus extra to scatter1 sprig
-
white wine80 g
-
plain flour15 g
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
Beef stock paste (see Tips)2 tsp
-
water1000 g
-
baguette loaf cut into 18 x 1 cm slices, toasted (see Tips)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
508.6 mg
Białko
14.4 g
Kalorie
1529.3 kJ /
365.5 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
37.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional minestrone
45 min
Moules Marinière (mussels)
35 min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 godz. 45 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Hummus
10 min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz. 30 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 godz.
Pea and mint soup
20 min
Leek and Potato Soup
40 min
Fondant au chocolate
50 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min