One-Pot-Pasta au jambon

One-Pot-Pasta au jambon

4.5 74 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan en morceaux (3 cm)
    80 g
  • de persil plat frais (d'env. 20 g), effeuillé
    1 bouquet
  • de jambon arrière en tranches, en morceaux (5 cm)
    160 g
  • de fromage frais nature
    125 g
  • de demi-crème
    250 g
  • d'eau
    600 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de pâtes sèches, type macaroni (cuisson 4-5 min.)
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 728 kcal / 3058 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 73 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...