![One-Pot-Pasta au jambon One-Pot-Pasta au jambon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/868f6add1196f4862a7080f7198541e5/Derivates/bfdb165ace8e1f6714bcbb483bdc10fdd1ab0df4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 1 bouquet de persil plat frais (d'env. 20 g), effeuillé
- 160 g de jambon arrière en tranches, en morceaux (5 cm)
- 125 g de fromage frais nature
- 250 g de demi-crème
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 400 g de pâtes sèches, type macaroni (cuisson 4-5 min.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3058 kJ / 728 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 73 g
- Tłuszcz
- 33 g
Alternatywne przepisy
Rigatoni et sauce aux poivrons
30min
Salade au cervelas et fromage
25min
Risotto à la tomate et burrata
30min
Tarte au gruyère
50 мин.
Poulet stroganov
50 мин.
Saumon sur fromage frais aux poireaux avec pommes de terre
1h
Gratin de hachis et cornettes
1u. 10min
Pâtes au four rapides
55 Min
Pain bis gratiné à la méditerranéenne
35min
Risotto alle cinque P
30min
One pot à la grecque
30min
Gratin de gnocchis au poireau
50 мин.