One-Pot-Pasta au jambon

One-Pot-Pasta au jambon

4.4 94 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 80 g de parmesan en morceaux (3 cm)
  • 1 bouquet de persil plat frais (d'env. 20 g), effeuillé
  • 160 g de jambon arrière en tranches, en morceaux (5 cm)
  • 125 g de fromage frais nature
  • 250 g de demi-crème
  • 600 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • 400 g de pâtes sèches, type macaroni (cuisson 4-5 min.)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 32 g
Kalorie 3058 kJ / 728 kcal
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 73 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...