Panini allo yogurt e farina di castagne

Panini allo yogurt e farina di castagne

3.0 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
20 pezzi

Składniki

Pre-impasto
  • 80 g di acqua + q.b.
  • 8 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 10 g zucchero
  • 125 g di yogurt naturale non zuccherato
  • 200 g di farina manitoba
Impasto
  • 125 g di farina di castagne
  • 80 g di farina manitoba
  • 70 g di acqua
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 10 g di sale
  • latte q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 200.9 mg
Białko 2.2 g
Kalorie 337.9 kJ / 80.8 kcal
Tłuszcz 1.6 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 15.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...