Biscotti alle arachidi con gocce di cioccolato (vegan)

Biscotti alle arachidi con gocce di cioccolato (vegan)

3.7 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
20 pezzi

Składniki

  • 2 cucchiai di semi di lino
  • 70 g di acqua tiepida
  • 50 g cioccolato fondente a pezzi (2 cm)
  • 100 g di arachidi tostate
  • 60 g di bevanda a base di mandorle
    60 g di bevanda a base di riso, e mandorle
  • 150 g di farina di avena
  • 130 g di farina di mandorla
  • 2 pizzichi di cannella in polvere
  • 40 g di zucchero di canna o zucchero di cocco, o panela
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere
  • 150 g di bevanda a base di mandorle
    150 g di bevanda a base di riso, e madorle
Decorazione
  • 30 g cioccolato fondente a pezzi (2cm)
  • ½ cucchiaino di olio neutro (es. olio di cocco)
  • 300 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 20 pezzi

Sód 1218.2 mg
Białko 79.4 g
Kalorie 11061.3 kJ / 2643.7 kcal
Tłuszcz 165 g
Błonnik 48.3 g
Tłuszcz nasycony 31.4 g
Węglowodany 246.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...