Urządzenia i Akcesoria
Limoni al pepe in conserva
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 72 godz. 5 min
500 g
Składniki
-
500 g di limoni (circa 4 limoni), biologici, puliti, in quarti
-
60 g di sale grosso
-
8 - 10 grani di pepe nero
-
6 - 8 grani di pepe rosa (opcjonalnie)
-
1 foglia di alloro secca
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
23265.8 mg
Białko
6 g
Kalorie
658.6 kJ /
157.4 kcal
Tłuszcz
1.7 g
Błonnik
15.2 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
49.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marmellata di mandarini cinesi
1 godz. 30 min
Gelatina al vino rosso e mirtilli
35 min
Cannelloni di porro al baccalà mantecato su salsa di rapa rossa di Mattia Poggi
3 godz.
Condimento allo yogurt (TM6)
12 godz. 30 min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10 godz. 30 min
Confettura estiva
55 min
Marmellata di limoni
1 godz. 20 min
Composta di cipolle rosse
2 godz.
Salsa all'arancia
25 min
Marmellata di mandarini
1 godz. 20 min
Mousse di cachi
2 godz. 10 min
Marmellata di arance rosse e peperoncino
1 godz. 20 min