Wersje kompatybilne
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Biscotti al pecorino
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 45 g di burro
- 65 g di farina tipo 00
Mousse alla barbabietola
- 100 g di barbabietole rosse cotte a pezzi
- 50 g di formaggio fresco spalmabile
- 40 g di salmone affumicato a listarelle
- 20 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- finocchietto selvatico, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 369 kJ / 88.2 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 0.2 mg
Alternatywne przepisy
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50 min
Insalata di uova in cestino di sfoglia
1h
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50 min
Bicchierini mimosa salati
2h
Madeleine salate al Parmigiano Reggiano
1h
Mini pasqualine
1h 30min
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1h 30min
Baci di dama salati al formaggio
1h
Frollini salati al rosmarino
1h 30min
Flan al cavolo viola
55 Min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min