Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola

Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola

4.1 56 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 pezzi

Składniki

Biscotti al pecorino
  • 50 g di pecorino Romano a pezzi
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 45 g di burro
  • 65 g di farina tipo 00
Mousse alla barbabietola
  • 100 g di barbabietole rosse cotte a pezzi
  • 50 g di formaggio fresco spalmabile
  • 40 g di salmone affumicato a listarelle
  • 20 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
  • finocchietto selvatico a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 0.2 mg
Białko 3.8 g
Kalorie 369 kJ / 88.2 kcal
Tłuszcz 5.4 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 5.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...