
Urządzenia i Akcesoria
Różowa surówka
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 porcji
Składniki
-
białej kapusty pokrojonej na 3 cm kawałki300 g
-
marchewki pokrojonej na kawałki300 g
-
czerwonych buraków, gotowanych pokrojonych na kawałki300 g
-
oliwy z oliwek125 g
-
jajko o temp. pokojowej (patrz wskazówka)1
-
soli½ łyżeczki
-
musztardy Dijon1 łyżeczka
-
liści kolendry, świeżych10 g
-
sosu Worcestershire (opcjonalnie)¼ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego1 szczypta
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego20 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
251.8 kcal /
1053.5 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
21.7 g
Węglowodany
12.9 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Sód
298.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RÓŻOWE PRZEPISY III
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Surówka z kalarepy (TM5)
15 min
Brazylijska surówka z burakami i marchewką (TM6)
20 min
Brazylijska surówka z burakami i marchewką (TM5)
20 min
Surówka z kapusty pekińskiej i koperku
5 min
Surówka z białej kapusty z rzodkiewkową salsą
10 min
Surówka z selera naciowego z jabłkowym sosem
10 min
Surówka z czerwonej kapusty
15 min
Surówka z białej i czerwonej kapusty
15 min
Surówka z surowego buraka
10 min
Surówka z kiszonych ogórków
15 min
Surówka z białej rzodkwi z marchewką
15 min
Surówka z marchewki i pora
15 min