Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g oleju
- 10 g masła
- 350 g cebuli szalotki, przekrojonej wzdłuż na pół
- Wartości odżywcze
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 1194 kJ / 285 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 5.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rumienienie 200 g pora
20 Min
Delikatne rumienienie 250 g cebuli szalotki
20 Min
Mocne rumienienie 250 g cebuli szalotki
25 Min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20 Min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20 Min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 Min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 Min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25 Min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 Min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 Min
Rumienienie papryki z cebulą
25 Min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 Min