
Urządzenia i Akcesoria
Delikatne rumienienie 350 g cebuli szalotki
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
350 g
Składniki
-
oleju10 g
-
masła10 g
-
cebuli szalotki przekrojonej wzdłuż na pół350 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
81.4 kcal /
341.1 kJ
Białko
1.4 g
Tłuszcz
6.9 g
Węglowodany
3.4 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Sód
12.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIĘCEJ SMAKU
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 min
Rumienienie wołowiny (medium rare)
15 min
Rumienienie 200 g pora
20 min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Mocne rumienienie 250 g cebuli szalotki
25 min
Delikatne rumienienie 250 g cebuli szalotki
20 min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25 min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20 min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20 min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 min