![Delikatne rumienienie 350 g cebuli szalotki Delikatne rumienienie 350 g cebuli szalotki](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CFD298BF-DABD-4A3A-ACC6-2E36AEB99808/Derivates/1F4611B3-14AF-4A69-831B-B5A0804EF6EC.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g oleju
- 10 g masła
- 350 g cebuli szalotki, przekrojonej wzdłuż na pół
- Wartości odżywcze
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 1194 kJ / 285 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 5.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 Min
Mocne rumienienie 250 g cebuli szalotki
25 Min
Delikatne rumienienie 250 g cebuli szalotki
20 Min
Rumienienie wołowiny (medium rare)
15min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15min
Rumienienie 200 g pora
20 Min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20 Min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20 Min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25 Min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 Min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 Min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 Min