Pan mediterráneo sin gluten

Pan mediterráneo sin gluten

4.1 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 raciones

Składniki

Masa
  • 400 g de agua
  • ½ cucharadita de azúcar
  • 25 g de levadura prensada fresca
  • 500 g de harina panificable sin gluten (y algo más para espolvorear)
  • 2 cucharaditas de psyllium
  • 15 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
  • ½ cucharadita de sal
  • 100 g de aceitunas verdes sin hueso
  • 100 g de aceitunas negras sin hueso
  • 100 g de tomates secos en aceite
  • 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
  • 100 g de mozzarella rallada

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 602.1 mg
Białko 5.3 g
Kalorie 1033 kJ / 246 kcal
Tłuszcz 5.9 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 41.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...