Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa quebrada
- 300 g de harina de trigo
- 150 g de mantequilla en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de agua
Relleno
- 500 g de pulpa de calabaza en trozos
- 500 g de patata en dados de 1 cm
- 200 g de leche
- 30 g de mantequilla en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco nuez moscada molida
Montaje
- 150 g de queso brie en lonchas finas
- 150 g de jamón cocido en lonchas finas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1313 kJ / 313 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 30.4 g
- Tłuszcz
- 17.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.7 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 589.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lomo de merluza al horno con repollo a la crema
50min
Hamburguesas de espelta y zanahoria
1 Std. 10 Min
Quiche de calabaza y queso feta
2 Std. 20 Min
Pizza de calabacín con espinacas
1 Std. 30 Min
Arroz blanco, pollo y puré de calabaza
45min
Croquetas de batata
3h 50min
Quiche integral de espinacas y jamón
2h
Risotto con verduras asadas y lenguado
30min
Crumble de batatas con beicon
1h 40min
Pionono de Navidad
2h
Empanadillas de maíz y beicon
2 Std. 30 Min
Risotto con calabaza y roquefort
45min