Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
-
260
g de almendra cruda sin piel
lub 260 g de avellanas, nueces, pistachos, etc - 20 g de cacao puro en polvo
- 1 pellizco de sal
- 80 g de miel
Relleno
-
500
g de batata con piel
lub 500 g de boniato blanco con piel -
180
g de leche
lub 180 g de bebida de soja arroz, almendra, etc - 400 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 1 cucharadita de extracto natural de vainilla
- cacao puro en polvo para espolvorear
- 50 - 100 g de frutos rojos frescos variados
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1599 kJ / 382 kcal
- Białko
- 8.7 g
- Węglowodany
- 32.1 g
- Tłuszcz
- 24.6 g
- Błonnik
- 7.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Minimuffins de plátano al cacao (sin harina ni azúcar ni huevo)
40min
Pastel de batata (sin gluten y sin lactosa)
6h 15 min
Trufas veganas
20 Min
Blondies (sin gluten y sin huevo)
1 Std. 20 Min
Muffins de batata con nueces
1 Std.
Tarta Sacher saludable
3 Std.
Brownie de batata
1 Std.
Cheesecake de frambuesas vegano
4h 30min
Carrot cake cookies
35min
Crema de avellanas, chocolate negro y dátiles
5 Min
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1 Std. 30 Min
Carrot cake de almendra sin gluten
2 Std. 30 Min