Tarta de chocolate y batata

Tarta de chocolate y batata

4.6 46 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
12 raciones

Składniki

Base
  • 260 g de almendra cruda sin piel
    260 g de avellanas, nueces, pistachos, etc
  • 20 g de cacao puro en polvo
  • 1 pellizco de sal
  • 80 g de miel
Relleno
  • 500 g de batata con piel
    500 g de boniato blanco, con piel
  • 180 g de leche
    180 g de bebida de soja, arroz, almendra, etc
  • 400 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
  • 1 cucharadita de extracto natural de vainilla
  • cacao puro en polvo para espolvorear
  • 50 - 100 g de frutos rojos frescos variados

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 8.7 g
Kalorie 1599 kJ / 382 kcal
Tłuszcz 24.6 g
Błonnik 7.9 g
Węglowodany 32.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...