![Croustillant Carambar et Chamallows Croustillant Carambar et Chamallows](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4e1fd2cb441e5165d236d6fdb4e0dad7/Derivates/442df2d3f6aac8ba626fd8cdc6b5330fdf5738e5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 confiseries au caramel, type Carambar
- 125 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 30 guimauves, type Chamallows
- 175 g de riz soufflé, type Smacks
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1654.1 kJ / 397.5 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 16.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.6 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 11 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte de speculoos
10 min
Fondant baulois aux pépites de caramel
8h
Cocktail Bellini
5 min
Crème dessert saveur madeleine
20 Min
Sapin de Noël aux lardons et au cheddar
1h 15 min
Étoiles de Noël apéro
40 min
Pommes de terre farcies façon raclette
35 min
Chocolats de Noël
1 Std.
Fondant aux deux chocolats
3h
Samoussas au fromage
30 Min
Glace à la violette
12h
Flan pâtissier feuilleté
7h 40min