Urządzenia i Akcesoria
Croustillant Carambar et Chamallows
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
30 confiseries au caramel, type Carambar
-
125 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
-
30 guimauves type Chamallows
-
175 g de riz soufflé type Smacks
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
11 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
1654.1 kJ /
397.5 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gourmandises hybrides
12 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Palets au chocolat, crêpes dentelle et cacahuètes
1 godz. 15 min
Roses des sables
45 min
Minicannelés aux speculoos
1 godz. 20 min
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45 min
Rochers feuilletés au praliné
1 godz. 5 min
Galette pomme-caramel au beurre salé
1 godz. 35 min
Tuiles à la noix de coco et au sésame
30 min
Coulommiers aux figues, noisettes et miel
1 godz. 20 min
Tartinable aux radis et curry breton
20 min
Cookie géant aux 3 chocolats
30 min
Iles flottantes aux carambars
1 godz. 20 min
Brownies Kinder Bueno
35 min