Urządzenia i Akcesoria
Croustillant Carambar et Chamallows
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
30 confiseries au caramel, type Carambar
-
125 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
-
30 guimauves type Chamallows
-
175 g de riz soufflé type Smacks
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
11 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
1654.1 kJ /
397.5 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gourmandises hybrides
12 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Cannelés au thon
40 min
Saucisson au chocolat
6 godz. 15 min
Tartinable de poulet au curry breton
20 min
Roses des sables
45 min
Couronne de petits pains, camembert et pommes
3 godz. 30 min
Chocolat chaud sur bâtonnet
1 godz. 20 min
Chocolats de Noël
1 godz.
Brownies Kinder Bueno
35 min
Pannacotta à la pâte à tartiner
2 godz. 20 min
Minicannelés aux speculoos
1 godz. 20 min
Pâte de speculoos
10 min
Petits tigrés au chocolat
1 godz.