Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de crêpes dentelle
- 5 blancs d'œufs
- 40 g de sucre en poudre
- 200 g de chocolat noir, en morceaux
- 40 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 3 jaunes d'œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1088 kJ / 260 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 17 g
Alternatywne przepisy
Cannelloni sauce bolognaise
1 Std. 15 Min
Fondant au chocolat
40 Min
Pannacotta à la pâte à tartiner
2 Std. 20 Min
Tarte au saint-nectaire
50 Min
Cheesecake speculoos et caramel
2 Std. 45 Min
Brownie, choux à la chantilly vanillée
1 Std. 30 Min
Gratin de pâtes au chèvre
40 Min
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6h 30min
Mousse aux 3 chocolats
5h 40min
Coulant au chocolat
40 Min
Flan de carotte, gouda et cumin
50 Min
Mousses au chocolat
3 Std. 20 Min