Préfou à l'ail

Préfou à l'ail

4.5 25 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
2 pièces

Składniki

La pâte
  • 150 g d'eau minérale
  • 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 250 g de farine T 55, pour fariner
  • 15 g de sucre en poudre
  • 5 g de sel
  • 20 g de beurre en morceaux
  • farine T 55, pour le plan de travail
La garniture
  • 4 gousses d'ail coupées en deux
  • 100 g de beurre en morceaux
  • 1 bouquet de persil plat frais équeuté

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 13 g
Kalorie 3273 kJ / 893 kcal
Tłuszcz 50 g
Węglowodany 103 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...