Préfou à l'ail

Préfou à l'ail

4.5 20 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
2 pièces

Składniki

La pâte
  • d'eau minérale
    150 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    10 g
  • de farine T 55, pour fariner
    250 g
  • de sucre en poudre
    15 g
  • de sel
    5 g
  • de beurre en morceaux
    20 g
  • farine T 55, pour le plan de travail
La garniture
  • d'ail coupées en deux
    4 gousses
  • de beurre en morceaux
    100 g
  • de persil plat frais équeuté
    1 bouquet

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 893 kcal / 3273 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 50 g
Węglowodany 103 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...