Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de chocolat, détaillé en morceaux
- 10 biscuits speculoos
- 70 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 120 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 80 g de beurre fondu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 969.8 kJ / 232.4 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 22.3 g
- Tłuszcz
- 13.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.4 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 169.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau aux blancs d'œufs
35 min
Crème au praliné
2 Std. 20 Min
Entremets aux pommes à la vanille
4h 40min
Mousse aux 3 chocolats
5 Std. 40 Min
Pêches à la mousse de fraise et chocolat blanc
1j 35 menit
Biscuits glacés aux fraises
2 Std. 20 Min
Petites crèmes à la mangue et à l’amande
3 Std. 35 Min
Pannacotta à la pâte à tartiner
2 Std. 20 Min
Tarte noix de coco et chocolat sans cuisson
2 Std. 20 Min
Mousse à la fraise
15min
Muffins mangue, cœur caramel
55 min
Entremets ananas aux petits-beurre
3h 15min