Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de beurre demi-sel
- 250 g de farine de blé (T 45) + un peu pour le plan de travail
- 60 g de sirop d'agave
- 1 c. à café de vanille en poudre
- 1 œuf
- 100 g de chocolat au lait praliné (spécial dessert)
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 bananes
- 30 g de chocolat noir
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1580 kJ / 378 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 22 g
Alternatywne przepisy
Petits gâteaux coulants chocolat et fleur de sel
25 Min
Crumble aux pêches et au romarin
45 Min
Gâteau au yaourt
40 Min
Tarte noix de coco et chocolat sans cuisson
2 Std. 20 Min
Cookie géant
40 Min
Tarte chocolat-noisettes
4 Std. 20 Min
Brownies aux noix de pécan
45 Min
Coulant au chocolat
40 Min
Fondant au chocolat et framboises
40 Min
Crumble poires-chocolat
45 Min
Gâteau fondant aux poires et pépites de chocolat
1 Std.
Tarte poire-chocolat
55min