Tarte fine au chocolat et à la banane

Tarte fine au chocolat et à la banane

4.3 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 portions

Składniki

  • de beurre demi-sel
    120 g
  • de farine de blé (T 45) + un peu pour le plan de travail
    250 g
  • de sirop d'agave
    60 g
  • de vanille en poudre
    1 c. à café
  • œuf
    1
  • de chocolat au lait praliné (spécial dessert)
    100 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    80 g
  • bananes
    3
  • de chocolat noir
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 378 kcal / 1580 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...