Tarte fine au chocolat et à la banane

Tarte fine au chocolat et à la banane

4.3 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 portions

Składniki

  • 120 g de beurre demi-sel
  • 250 g de farine de blé (T 45) + un peu pour le plan de travail
  • 60 g de sirop d'agave
  • 1 c. à café de vanille en poudre
  • 1 œuf
  • 100 g de chocolat au lait praliné (spécial dessert)
  • 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 3 bananes
  • 30 g de chocolat noir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6 g
Kalorie 1580 kJ / 378 kcal
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...