Pannacotta à la pâte à tartiner

Pannacotta à la pâte à tartiner

3.0 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
8 portions

Składniki

La pâte à tartiner
  • de chocolat noir détaillé en morceaux
    50 g
  • d'huile de noisette
    20 g
  • de chocolat au lait praliné détaillé en morceaux
    50 g
  • de cacao en poudre
    1 c. à café
  • de lait concentré sucré
    150 g
La pannacotta
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
    6
  • de lait
    300 g
  • de sucre en poudre
    60 g
  • de sucre vanillé (1 sachet)
    2 c. à café
  • de crème liquide 35% m.g.
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 330.4 kcal / 1377.3 kJ
Białko 5.6 g
Tłuszcz 21.6 g
Węglowodany 27.6 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 13.1 g
Sód 70.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...