Pannacotta à la pâte à tartiner

Pannacotta à la pâte à tartiner

3.0 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
8 portions

Składniki

La pâte à tartiner
  • 50 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 20 g d'huile de noisette
  • 50 g de chocolat au lait praliné détaillé en morceaux
  • 1 c. à café de cacao en poudre
  • 150 g de lait concentré sucré
La pannacotta
  • 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
  • 300 g de lait
  • 60 g de sucre en poudre
  • 2 c. à café de sucre vanillé (1 sachet)
  • 300 g de crème liquide 35% m.g.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 70.6 mg
Białko 5.6 g
Kalorie 1377.3 kJ / 330.4 kcal
Tłuszcz 21.6 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 13.1 g
Węglowodany 27.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...