
Urządzenia i Akcesoria
Velouté patate douce et orange
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
-
orange zeste et jus1
-
de gingembre frais coupé en morceaux15 g
-
de blanc de poireau coupé en tronçons120 g
-
de beurre30 g
-
de cannelle en poudre½ c. à café
-
cube de bouillon de légumes 100% végétal1
-
d'eau600 g
-
de patates douces épluchées et coupées en dés600 g
Wartości odżywcze na 8 portions
Kalorie
122 kcal /
515 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Végétales et Gourmandes
50 Przepisów
Francja
Francja