Crumble aux légumes du soleil

Crumble aux légumes du soleil

4.5 243 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • de parmesan
    50 g
  • de farine de blé
    150 g
  • de beurre demi-sel coupé en morceaux
    120 g
  • de graines de lin
    30 g
  • de graines de courge
    50 g
  • d'eau
    300 g
  • de poivron rouge taillé en lamelles
    150 g
  • de poivron vert taillé en lamelles
    150 g
  • d'aubergine détaillée en dés
    300 g
  • de courgettes coupées en grosses rondelles
    400 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • d'oignons coupés en deux
    150 g
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de tomates détaillées en dés
    400 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 366 kcal / 1529 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 22.7 g
Węglowodany 30.5 g
Błonnik 4.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...