Wersje kompatybilne
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g plum tomato, firm, whole that fit through feeder tube (2 tomatoes)
-
150
g iceberg lettuce, thickest part of
the core removed, cut into 3-4 wedges to fit
through feeder tube - 70 g onion, cut into halves vertically
- 130 g leek, cut into pieces to fit through feeder tube
- 180 g mixed capsicum, cut into 4 wedges, seeds and membranes removed
- 80 g button mushrooms (approx. 6-7 mushrooms), whole, stems removed
- 100 g carrot, peeled and trimmed
- 150 g Emmental cheese, cut into pieces to fit through feeder tube
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ lemon, peel only, no white pith
- 150 g crème fraîche
- 1 tbsp Dijon mustard
- 40 g olive oil
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 - 3 pinches ground cayenne pepper
- 6 tortillas
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1268.4 kJ / 303.2 kcal
- Białko
- 10.8 g
- Węglowodany
- 23.5 g
- Tłuszcz
- 19.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.4 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Sód
- 407.4 mg
Alternatywne przepisy
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Potato fritter burgers with spinach
35 Min
Creamy vegetable rice
25 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20 min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
Warm satay bowl
1h 10min
Broccoli and three cheese pasta bake
40min