Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Potatoes and Courgettes (TM5)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
onions halved or cut in wedges vertically to fit through feeder100 g
-
courgettes ends removed, halved vertically if too large to fit through feeder300 g
-
potatoes peeled, cut in pieces that fit in feeder500 g
-
fresh dill plus extra for garnishing½ bunch
-
water300 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste1 heaped tsp
-
olive oil plus extra 2 Tbsp for frying30 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
honey15 g
-
Dijon mustard10 g
-
fine sea salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
salmon fillets, fresh, skinless (approx. 125 g each)4
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon cut in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
266.4 mg
Białko
29.6 g
Kalorie
2194.3 kJ /
524.5 kcal
Tłuszcz
31.4 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
31.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jewish Chicken Soup
50 min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Matzo Ball Soup
1 godz. 20 min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM5)
40 min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
40 min
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1 godz. 10 min
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1 godz. 10 min
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
40 min
Lamb Koftas
1 godz. 30 min
Russian Beetroot Salad
1 godz. 10 min
Apricot Raspberry Cheesecake
5 godz. 30 min
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1 godz. 30 min