Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Potatoes and Courgettes (TM5)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
onions halved or cut in wedges vertically to fit through feeder100 g
-
courgettes ends removed, halved vertically if too large to fit through feeder300 g
-
potatoes peeled, cut in pieces that fit in feeder500 g
-
fresh dill plus extra for garnishing½ bunch
-
water300 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste1 heaped tsp
-
olive oil plus extra 2 Tbsp for frying30 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
honey15 g
-
Dijon mustard10 g
-
fine sea salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
salmon fillets, fresh, skinless (approx. 125 g each)4
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon cut in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
266.4 mg
Białko
29.6 g
Kalorie
2194.3 kJ /
524.5 kcal
Tłuszcz
31.4 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
31.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Little Mug Gingerbread Houses
5 godz. 30 min
Dubai Chocolate Bar
1 godz. 20 min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3 godz. 40 min
Steamed Potato Tortilla (TM5)
45 min
Surimi Stick Salad (TM5)
15 min
Lamb Loin Roll with Salsify and Sweet Potato
50 min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 godz.
Cheese and Onion Cornbread (Sopa Paraguaya)
1 godz.
Meatballs with Romesco Sauce
1 godz. 40 min
Pepper and Salami Sauce
45 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min