Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g onions, halved or cut in wedges vertically to fit through feeder
- 300 g courgettes, ends removed, halved vertically if too large to fit through feeder
- 500 g potatoes, peeled, cut in pieces that fit in feeder
- ½ bunch fresh dill, plus extra for garnishing
- 300 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 30 g olive oil, plus extra 2 Tbsp for frying
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 15 g honey
- 10 g Dijon mustard
- ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 4 salmon fillets, fresh, skinless (approx. 125 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, cut in wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2194.3 kJ / 524.5 kcal
- Białko
- 29.6 g
- Węglowodany
- 31.7 g
- Tłuszcz
- 31.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.9 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 266.4 mg
Alternatywne przepisy
Steamed Potato Tortilla (TM6)
45 min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Courgetti with Bolognese Sauce
40min
Witches' Finger Cookies
2 godz.
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 Std. 20 Min
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1h 10min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1h 45min
Rhubarb Infused Aperol Spritz
1h 30min
One-pot Lemon, Basil and Ricotta Chicken Pasta
35min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Pea and Mint Risotto
40min