Urządzenia i Akcesoria
Robalo al mojo de ajo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porciones
Składniki
-
225 g de ajos
-
100 g de aceite de oliva
-
2 cucharaditas de sal
-
20 g de jugo de limón
-
800 g de agua
-
6 filetes de robalo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
29 g
Kalorie
1348 kJ /
321 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
EL SABOR DE SIEMPRE
55 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Salpicón de res
40 min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1 godz.
Pescado a la veracruzana
30 min
Pescado empapelado al chile serrano
30 min
Caldo tlalpeño
1 godz. 20 min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1 godz. 10 min
Pescado a la veracruzana
30 min
Salpicón de res
1 godz.
Pescado a la talla
40 min
Pescado a la diabla
30 min
Botana fresca de surimi
10 min
Crema de jitomate
30 min