Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de tomate verde
- 75 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 35 g de chile cuaresmeño
- 1 ½ cucharadita de azúcar
- 650 g de cecina, cortada en cuadros (2 cm)
- 40 g de aceite
- 4 huevos batidos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 983 kJ / 234 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Albóndigas con jitomate al chipotle
1h
Bisteces con papas en pasilla
1h 15min
Tinga de pollo
30min
Pollo en salsa verde con nopales
40min
Tortitas de pollo en salsa verde
1h
Caldo tlalpeño
1h 20min
Chicharrón en salsa verde
35min
Tortitas de carne en salsa verde
1 Std. 40 Min
Pollo encacahuatado
45min
Salpicón de res
40min
Pollo con mole verde
1h
Chicharrón en salsa verde
25min