Urządzenia i Akcesoria
Arroz al chile serrano y epazote
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 porciones
Składniki
-
250 g de arroz
-
50 g de epazote y un poco más frito para decorar
-
1 diente de ajo pelado
-
15 g de chile serrano sin rabo
-
1 ¼ cditas de sal fina
-
1200 g de agua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
3 g
Kalorie
651 kJ /
155 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LOS CHILES
65 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Sopa de lima yucateca
40 min
Chicharrón en salsa verde
35 min
Chiles rellenos con chorizo y hongos, sopa de poro, pasta y cheesecake de café
1 godz. 15 min
Salsa verde cruda
5 min
Chiles rellenos de tamal
1 godz. 20 min
Salsa de chile manzano
10 min
Mole pobre
1 godz. 40 min
Chicharrón en salsa verde
35 min
Pozole Rojo
1 godz. 30 min
Caldo de nopales con chile morita
30 min
Pasta al poblano
35 min
Salsa de molcajete
10 min