Urządzenia i Akcesoria
Arroz al chile serrano y epazote
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 porciones
Składniki
-
250 g de arroz
-
50 g de epazote y un poco más frito para decorar
-
1 diente de ajo pelado
-
15 g de chile serrano sin rabo
-
1 ¼ cditas de sal fina
-
1200 g de agua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
3 g
Kalorie
651 kJ /
155 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LOS CHILES
65 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Mole de olla vegetariano
1 godz.
Chicharrón en salsa verde
35 min
Ensalada de nopales
20 min
Jugo de carne al chipotle
55 min
Entomatadas de jamaica
50 min
Chicharrón en salsa verde
35 min
Caldo de nopales con chile morita
30 min
Nopales al guajillo TM6
35 min
Pasta al poblano
35 min
Crepas mexicanas
1 godz. 50 min
Rajas con elote
20 min
Rajas con queso
25 min