Urządzenia i Akcesoria
Arroz al chile serrano y epazote
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 porciones
Składniki
-
250 g de arroz
-
50 g de epazote y un poco más frito para decorar
-
1 diente de ajo pelado
-
15 g de chile serrano sin rabo
-
1 ¼ cditas de sal fina
-
1200 g de agua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
3 g
Kalorie
651 kJ /
155 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LOS CHILES
65 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Esquites de feria
25 min
Sopa de hongos con huitlacoche
25 min
Chicharrón en salsa verde
35 min
Chicharrón en salsa verde
35 min
Caldo poblano
35 min
Caldo de nopales con chile morita
30 min
Tacos de flor de Jamaica
1 godz.
Taquitos de huitlacoche
25 min
Pancita de hongos
1 godz.
Mole de olla vegetariano
1 godz.
Esquites
30 min
Chilaquiles divorciados
1 godz.