Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1700 g de papa, pelada y en trozos pequeños
- 900 g de cebolla, en trozos
- 150 g de cilantro fresco, troceado
- 8 dientes de ajo
- 3400 g de agua
- 70 g de aceite de oliva
- 3 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 332 kJ / 79 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de nopales
45min
Sopa de cebolla
1h 10min
Sopa de hongos y epazote
35 Min
Sopa de jitomate y elote
40min
Crema de ejote
30min
Sopa de elote
35 Min
Crema de flor de calabaza
30min
Sopa de poro y papa
40min
Minestrone
45min
Sopa de poro y papa
40min
Sopa de hongos con huitlacoche
25 min
Crema de cilantro
30min