Filete de res con salsa de jamaica

Filete de res con salsa de jamaica

3.4 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 porciones

Składniki

  • 1200 g de agua
  • 70 g de flor de jamaica
  • 1000 g de filetes de res
  • 1 ½ cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de pimienta negra molida
  • 3 ramitas de romero
  • 3 hoja hojas de laurel, secas
  • 30 g de aceite de oliva
  • 200 g de cebolla
  • 2 dientes de ajo
  • 25 g de aceite
  • 130 g de miel de maguey
  • 10 g de maicena

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 30 g
Kalorie 1256 kJ / 299 kcal
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...