Chicken Mole Verde
TM6 TM5

Chicken Mole Verde

4.2 (5 ocen)

Składniki

  • 3 ½ oz pepitas, unsalted
  • 2 oz unsalted dry-roasted peanuts
  • 3 oz romaine lettuce, cut into pieces
  • 5 oz fresh spinach leaves
  • 1 green onion, green part only
  • 3 sprigs fresh cilantro, leaves only
  • 2 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 1 serrano chili, destemmed, deseeded
  • 1 ½ tbsp salt, to taste
  • 1 pinch ground cumin
  • 2 garlic cloves
  • 3 ½ oz yellow onion, cut into pieces
  • 14 oz green tomatillos, cut in halves
  • 1 oz vegetable oil
  • 14 oz water
  • 8 chicken legs, skinless
  • cooked rice, to serve (see Tip)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2251.8 kJ / 538.2 kcal
Białko
70.2 g
Węglowodany
8.4 g
Tłuszcz
23.8 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
2.9 g
Sód
1678.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy