Urządzenia i Akcesoria
Chicken Enchiladas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
panela cheese cut into pieces7 oz
-
green tomatillos halved23 oz
-
white onion2 oz
-
garlic clove1
-
canned chipotle chilies in adobo sauce1 oz
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
16 oz chicken tenderloins, cut lengthwisechicken breast fillets, boneless, skinless cut lengthwise16 oz
-
ground black pepper to taste
-
oil to fry
-
corn tortillas12
-
sour cream to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
764.2 mg
Białko
31.6 g
Kalorie
2267.7 kJ /
542 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
92.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carnitas
50 min
Tortilla Soup
25 min
Chicken Enfrijoladas
50 min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Beef Barbacoa
2 godz.
Beef Empanadas
1 godz. 10 min
Tinga de Pollo
40 min