Urządzenia i Akcesoria
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
White chocolate mousse
-
salted butter20 g
-
biscuits of choice (see Tips)70 g
-
brown sugar40 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
white chocolate broken into pieces (see Tips)100 g
-
cream cheese softened250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Sous vide strawberries
-
strawberries trimmed and cut into halves400 g
-
orange juice (see Tips)2 tbsp
-
pure maple syrup (see Tips)1 tbsp
-
fresh basil leaves (optional)8
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
250.6 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
2016.9 kJ /
480.2 kcal
Tłuszcz
37.5 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
23.6 g
Węglowodany
29.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nougat glacé with raspberry coulis
24 godz. 25 min
Gingerbread ice cream
10 godz. 20 min
Salted caramel sauce
40 min
Cherry delight
15 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Mixed berry pavlova stack
5 godz. 30 min
Crème brûlée
7 godz.
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20 min
Honey sesame snaps
1 godz. 50 min
Peanut brittle
1 godz. 30 min
Sticky toffee puddings
1 godz.
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 godz. 15 min