Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Glutenvrij deeg
- boter, om in te vetten
- 140 g rijstmeel
- 160 g maïzena (zetmeel)
- ¼ tl zout
- 2 tl xanthaangom (optioneel)
- 160 g boter, gekoeld
- 1 ei
- 1 tl azijn
- 40 g water, koud
Vulling met kip en peer
- 2 teentjes knoflook
- 1 prei, enkel het witte deel, in stukken
- 50 g boter
- 600 g kippenvlees, ontbeend en zonder vel, in blokjes (3 cm)
- 3 takjes verse tijm, enkel de blaadjes
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 50 g water
- 2 - 3 el maïzena (zetmeel)
-
1
el groentebouillonpasta
lub 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 50 g witte wijn
- 150 g peer (ong. 1 peer), gepeld, klokhuis verwijderd, in blokjes (2 cm)
- 50 g volle room
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2386 kJ / 568 kcal
- Białko
- 14.5 g
- Węglowodany
- 38.2 g
- Tłuszcz
- 39.8 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roze roerei
Brak ocen
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Brak ocen
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Brak ocen
Vegetarisch medaillon
Brak ocen
Iers sodabrood
Brak ocen
Falafel met rode bieten hummus
20 min
Kalkoenburgers
1h 25 min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Brak ocen
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 Min