Quiche met kip en peer
TM31 TM5 TM6

Quiche met kip en peer

2.0 (1 ocena)

Składniki

Glutenvrij deeg

  • boter, om in te vetten
  • 140 g rijstmeel
  • 160 g maïzena (zetmeel)
  • ¼ tl zout
  • 2 tl xanthaangom (optioneel)
  • 160 g boter, gekoeld
  • 1 ei
  • 1 tl azijn
  • 40 g water, koud

Vulling met kip en peer

  • 2 teentjes knoflook
  • 1 prei, enkel het witte deel, in stukken
  • 50 g boter
  • 600 g kippenvlees, ontbeend en zonder vel, in blokjes (3 cm)
  • 3 takjes verse tijm, enkel de blaadjes
  • ½ tl vers gemalen zwarte peper
  • 50 g water
  • 2 - 3 el maïzena (zetmeel)
  • 1 el groentebouillonpasta
    lub 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
  • 50 g witte wijn
  • 150 g peer (ong. 1 peer), gepeld, klokhuis verwijderd, in blokjes (2 cm)
  • 50 g volle room

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
2386 kJ / 568 kcal
Białko
14.5 g
Węglowodany
38.2 g
Tłuszcz
39.8 g
Błonnik
1.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy