Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g verse dille, enkel de blaadjes
- 50 g uien, gehalveerd
- 250 g zalmfilet, bevroren, met of zonder vel, ontdooid en in stukken (3-4 cm) (zie tip)
- 50 g wit brood, in stukken
- 1 ei
- ½ tl citroenschil, geraspt
- ½ tl fijn zout
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- plantaardige olie, om te frituren
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glazuur
5 min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Aardappelkoekjes
45min
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Zoet ontbijtbrood
1h 30min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18h
Kalkoenburgers
1h 25min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 min