Urządzenia i Akcesoria
Cottage pie
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porties
Składniki
Gehakt
-
uien in helften gesneden100 g
-
verse peterselie20 g
-
ongezouten boter plus iets extra voor het invetten30 g
-
rundergehakt450 g
-
gemalen zwarte peper naar smaak aanpassen1 snuifje
-
Madeira-wijn (opcjonalnie)el
Aardappelpuree
-
bloemige aardappelen in sneetjes gesneden (1 cm)900 g
-
melk360 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper naar smaak aanpassen1 snuifje
-
ongezouten boter plus iets extra voor de topping50 g
-
2 el geraspte kaasbroodkruimels (opcjonalnie)2 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
32 g
Kalorie
3165 kJ /
755 kcal
Tłuszcz
47 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 godz.
Appeltaart
1 godz.
Kalkoenburgers
1 godz. 25 min
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Trio van rijst, vis en groenten
35 min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Brak ocen
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55 min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 godz.
Alpengratin
50 min
Citroenmeringuetaart
2 godz. 30 min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 godz. 5 min
Gehaktbrood
1 godz. 20 min