Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gehakt
- 100 g uien, in helften gesneden
- 20 g verse peterselie
- 30 g boter, ongezouten, plus iets extra voor het invetten
- 450 g rundergehakt
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar smaak aanpassen
- 1 el madeirawijn (opcjonalnie)
Aardappelpuree
- 900 g bloemige aardappels, in sneetjes gesneden (1 cm)
- 360 g melk
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar smaak aanpassen
- 50 g boter, ongezouten plus iets extra voor de topping
- 2 el broodkruimels (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 3165 kJ / 755 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 47 g
- Błonnik
- 3.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tajine van kip met honing en pruimen
40 min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Keine Bewertungen
Ovenschotel met kip en spek
1 godz. 10 min
Driegangen maaltijd voor twee
1 Std. 15 Min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 godz.
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Keine Bewertungen
Gnocchi Tricolore
35 min
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Curryworst en linzen
1 godz.
Hong Kong rijst met worst
Keine Bewertungen
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35 min
Alpengratin
50 min