Pavé de truite en croûte de parmesan et noix de macadamia, salade de betterave

Pavé de truite en croûte de parmesan et noix de macadamia, salade de betterave

4.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 portions

Składniki

La truite macadamia-parmesan
  • 2 filets de truite saumonée (± 200 g)
  • ¼ c. à café de sel
  • ¼ c. à café de poivre moulu
  • 1 citron 1 morceau finement zesté (1 x 2 cm) et le jus
    1 orange, 1 morceau finement zesté (1 x 2 cm) et le jus
  • 40 g de parmesan en morceaux
  • 40 g de noix de macadamia grillée et salée
  • 10 g de beurre mou
  • 1 c. à café de thym déshydraté
La salade de betterave
  • 160 g de betterave crue (1-2 betteraves), en morceaux
  • 1 pomme (± 100 g), en quartiers
  • 100 g de carottes (1-2 carottes), en morceaux
  • 70 g de persil racine (1-2 persils), en morceaux
  • 10 g d'huile d'olive
  • ½ c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 53 g
Kalorie 2499 kJ / 597 kcal
Tłuszcz 31 g
Błonnik 7.2 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...