
Urządzenia i Akcesoria
Remoulade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 słoik
Składniki
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście5 - 10 g
-
kaparów, solonych odsączonych z zalewy5 g
-
cebuli pokrojonej w ćwiartki80 g
-
ogórków konserwowych pokrojonych na kawałki100 g
-
jajko1
-
soku z cytryny świeżo wyciśniętego25 g
-
musztardy1 łyżeczka
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
curry, mielonego1 ½ łyżeczki
-
oleju200 g
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
1898.2 kcal /
7942.2 kJ
Białko
7.8 g
Tłuszcz
205.2 g
Węglowodany
15.4 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Sód
2613.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SOSY, DIPY I SMAROWIDŁA
9 Przepisów
Polska
Polska