Sos z octu balsamicznego do pieczonych warzyw

Sos z octu balsamicznego do pieczonych warzyw

4.6 16 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
300 g

Składniki

  • octu balsamicznego
    500 g
  • brązowego cukru
    100 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 273.3 kcal / 1143.6 kJ
Białko 0.9 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 61 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 47.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...