Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g octu balsamicznego
- 100 g brązowego cukru
- Wartości odżywcze
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 1141 kJ / 273 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 50.3 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dressing z awokado i bazylii
10min
Dressing orientalny
10min
Sos z czerwonego wina
40 min
Karmelizowany por
20 min
Oliwa aromatyzowana rozmarynem, szałwią i tymiankiem
10min
Winegret w stylu azjatyckim
10min
Remoulade
10min
Sos salvitxada
1h 25min
Dressing z sera pleśniowego w stylu amerykańskim
5min
Czerwone pesto
5min
Sos balsamiczny
25 min
Kremowy dressing francuski
10min