![Sos z octu balsamicznego do pieczonych warzyw Sos z octu balsamicznego do pieczonych warzyw](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FDE69FA0-48D3-4BFE-A6FD-DA22D72697BC/Derivates/6A06413A-1D41-4344-A703-D829E40E0748.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g octu balsamicznego
- 100 g brązowego cukru
- Wartości odżywcze
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 1141 kJ / 273 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 50.3 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Oliwa portugalska
10 Min
Oliwa sycylijska
10 Min
Oliwa toskańska
10 Min
Oliwa aromatyzowana rozmarynem, szałwią i tymiankiem
10 Min
Dressing jogurtowo-pomarańczowy z makiem
10 Min
Malinowy winegret
72 godz.
Sos Mojo Amarillo
45 Min
Dressing z sera pleśniowego w stylu amerykańskim
5 Min
Kremowy dressing francuski
10 Min
Sos balsamiczny
25 Min
Sos z octu balsamicznego i musztardy
5 Min
Sos jogurtowy
5 Min