Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle z marchewki i cukinii
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 porcje
Składniki
-
130 g marchewki
-
130 g cukinii małej, ze skórką
-
400 g wody
-
½ łyżki oliwy z oliwek, extra virgin
-
¼ łyżki soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
sól do smaku
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
56.8 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
284.3 kJ /
68 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
8.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rolady z nadzieniem serowo-pieczarkowym
1 godz. 10 min
Filety z dorsza z masłem cytrusowym
50 min
Nadziewane warzywa
1 godz. 20 min
Surówka z mieszanych warzyw
10 min
Sos owocowy coulis
10 min
Nektar owocowy
10 min
Ganasz czekoladowy
20 min
Duszone warzywa
10 min
Kotleciki ziołowe w sosie
1 godz.
Łosoś w kremowym sosie pieczarkowym z ziemniakami
50 min
Zapiekanka z kalafiora
55 min
Ryba z warzywami na parze
1 godz. 15 min