Nadziewane warzywa
TM5 TM6

Nadziewane warzywa

Składniki

  • 2 cukinie (130 g każda)
  • 2 bakłażany (400 g każdy)
  • 2 białe cebule (120 g każda)
  • 500 g wody
  • 10 g oliwy z oliwek, extra virgin, dodatkowa porcja do natłuszczenia formy
  • 100 g bułki tartej
  • 10 liści bazylii, świeżych
  • 1 jajko
  • 20 g mleka
  • ½ łyżeczki soli
  • 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
1018 kJ / 243 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
28 g
Tłuszcz
10 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo®  i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów  – bez żadnych haczyków! 

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie