Nadziewane warzywa
TM6 TM5

Nadziewane warzywa

3.3 (56 ocen)

Składniki

  • 2 cukinie (130 g każda)
  • 2 bakłażany (400 g każdy)
  • 2 białe cebule (120 g każda)
  • 500 g wody
  • 10 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
  • 100 g bułki tartej
  • 10 liści bazylii, świeżych
  • 1 jajko
  • 20 g mleka
  • ½ łyżeczki soli
  • 1 szczyptę pieprzu czarnego, mielonego

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
1056.8 kJ / 252.6 kcal
Białko
9.8 g
Węglowodany
43.5 g
Tłuszcz
6.1 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Błonnik
11.5 g
Sód
514.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy